Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Sobre
Apresentação
Equipe Técnica
Documentos
Orientações para depósito
Novo
Termo de Autorização
Assinatura Digital
Normativa depósito de monografias
Regulamento do RI UFRPE
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Busca Avançada
Search
Search:
All of DSpace
Unidade Acadêmica de Serra Talhada (UAST)
Cursos de Graduação (UAST)
Bacharelado em Engenharia de Pesca (UAST)
TCC - Bacharelado em Engenharia de Pesca (UAST)
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-1 of 1 (Search time: 0.001 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2018
Vida útil de linguiças elaboradas com carne de bagre marinho (Sciades herzbergii) mantidas sob congelamento
Oliveira Filho, Paulo Roberto Campagnoli de
;
Anjos, Bruno Wesley Silva dos
;
http://lattes.cnpq.br/7475919343582175
;
http://lattes.cnpq.br/8043850276929205
Discover
Subject
1
Bagre (Peixe)
1
Ciclo de vida do produto
1
Pescados - Contaminação
1
Pescados - Tecnologia
Date issued
1
2018
Has File(s)
1
true